Понеделник, 25 Яну 2021
 
Пазарджик Спорт

Джудиститте на „Кодокан” с три държавни отборни титли

  26.10.2020 15:35             
Джудиститте на „Кодокан” с три държавни отборни титли

С изумително постижение се поздравиха младите джудисти от СК „Кодокан“ и Спортното училище на проведеното в събота Държавно отборно първенство за момчета и момичета до 12 години и за юноши и девойки младша възраст. В състезанието се включиха общо 14 отбора от цялата страна. „Кодокан“ участва с три отбора в трите възрастови групи и взе три първи места.

През последните години няма подобен случай в джудото – от четири възрастови групи един отбор да спечели три титли и едно трето място.

Момчетата и момичетата до 12 години изиграха 4 схватки и не допуснаха нито една загуба. Само с победи завършиха и юношите младша възраст и девойките младша възраст, „подпечатвайки” с медали невероятния успех. Така, завършвайки състезанието без загубена схватка, младите джудисти на „Кодокан“ и Спортното училище се окичиха с държавните отборни титли и в трите групи.

На татамито във възрастовата група на мъжете „Кодокан“ успя да защити третото място. Достойно представяне в тази група направиха учениците от Спортното училище Мариян Палев, Ангел Славков и Звезделин Илиев. Джудистите на „Кодокан“ победиха без проблеми отборите на Хасково и Пловдив и загубиха на полуфинала от „Локомотив” (София). За третото място те играха срещу „Шун джудо клуб“ – София и успяха да вземат победата, а с това и трето място в отборното класиране.

„Повече от достойно представяне имахме през почивните дни. Спечелихме три държавни отборни титли и едно трето място, с което изпреварихме всички отбори. Доволни сме, че състезателите ни имат дух и амбиция за победа“, коментираха треньорите на СК „Кодокан“.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички