Крими

Полицейският бюлетин на 20.10.2020 г.

  20.10.2020 11:52             
Полицейският бюлетин на 20.10.2020 г.

Задържана е извършителка на джебчийска кражба от хранителен магазин. Преди седмица в РУ-Септември била депозирана жалба за извършена кражба на смартфон. Жертвата се оказало 15-годишно момиче, което отишло в хранителен магазин на покупки. Малко след това девойката разбрала за липсата на телефона си и подала сигнал в полицията. Криминалисти от управлението в Септември започнали разследване и не след дълго установили автора на посегателството. Оказала се 33-годишната М.М. от пазарджишкото село Алеко Костантиново. Крадената вещ е била открита у нея и иззета от органите на реда.

 

Трима са задържани за притежание на наркотици през изминалото денонощие. Вчера криминалисти от РУ-Панагюрище извършили проверка на 15-годишно момче от средногорския град. У него било открито неголямо колчество синтетичен канабиноид. Колегите им от РУ-Велинград проверили къщата на велинградчанина К.Д.-20г. В една от стаите в термо чаша се натъкнали на около пет грама суха листна маса, която при направения полеви наркотест реагирала положително на марихуана. Няколко часа по-късно на улица в курортния крад криминалистите засекли Н.Г.- 31г. Мъжът съхранявал в стъклен буркан близо 16 грама със суха марихуана. И по трите случая се водят полицейски производства.

 

Старинни предмети и металдетектор са иззети от къща в баташкото село Нова Махала. Вчера след обед екипи от участъка в Батак извършили проверка в къща, обитавана от 24-годишния И.М.- жител на село Нова Махала. Вътре полицаите намерили 10 старинни сечени монети, медальон, различни метални предмети и фигури наподобяващи  културно-исторически ценности. Намерен е и металдетектор “Garett”, с помощта на който е извършвана незаконната иманярска дейност. И.М. е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пещера, по случая се води досъдебно производство.

 

Възрастен мъж загубил се в гората е открит в резултат на целенасочените усилия на екипи от полицейското управление във Велинград. Сигнал за случилото се бил подаден снощи около 20 часа  от администрацията на местен балнеосанаториум. От там съобщили, че 72-годишен техен посетител е излязъл около 13 часа на разходка в гората, но се е загубил и не може да намери обратния път за връщане. С настъпването на вечерта той загубил ориентация, но за радост носел в себе си мобилен телефон. С негова помощ се обадил на свой познат в балнеосанаториума, а от там била информирана и полицията. За издирването му са мобилизирани три екипа с общо 7 полицейски служители. Дежурният на полицейското управление поддържал постоянен контакт по мобилния телефон с пенсионера и го напътствал. По първоначални данни мъжът тръгнал към местност позната,

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички