Крими

Полицейският бюлетин на 19 октомври 2020 г.

  19.10.2020 11:38             
Полицейският бюлетин на 19 октомври 2020 г.

Извършител на кражба от клиентка на магазин беше установен от панагюрски криминалисти. В събота в РУ-Панагюрище бил получен сигнал от 61-годишна жителка на средногорския град. Докато чакала на касата на супермаркет жената с ужас установила липсата на портмонето си. Вътре тя съхранявала лични документи и сумата от 115 лева. По време на проведеното разследване по случая служители на група „Криминална полиция“ бързо влезли в дирите на извършителя. Оказало се, че това е 45-годишната А.К. от панагюрското село Попинци. Парите били открити у нея и върнати на притежателката им. Портмонето и личната карта обаче били унищожени от авторката на посегателството. По случая е образувана преписка , който ще бъде докладвана на прокуратурата.

Продължават и засилените проверки за незаконен добив на дървесина в региона. В събота автопатрул при РУ-Септември засякъл в близост до бившето ТКЗС край село Семчиново джип „Исузу“. Возилото било управлявано живеещият в селото Х.Р.- 45г. В автомобила униформените открили около кубик и половина широколистна дървесина за огрев. Тя не била маркирана , а мъжът не разполагал с никакви документи за нейния произход. Освен това се оказало, че и джипът е без регистрационни табели.

Екип от криминалисти при РУ-Панагюрище проверили имота на Т.В.- 51г., намиращ се в местността „Гъбовци“ край средногорския град. Там органите на реда открили 33 греди от иглолистна дървесина, всяка с дължина от 4 метра. Материалът не бил маркиран и без документи за неговия произход. В РУ-Септември бил получен сигнал, че апаш е извършил кражба  на около три кубически метра дървесина от общински имот в местността „Станкови грамади“  край село Славовица. В резултат на предприетите действия е изяснено, че автор на посегателството е 28-годишният Д.Г. от същото село.

Двама почерпени с алкохол водачи са задържани през уикенда. Вчера сутринта на улица в Панагюрище в полезрението на местен автопатрул попадна „Мерцедес“ с водач Р.Д.- 31г. от средногорския град. Въпреки сутрешния час мъжът бил зад волана с 1.44 промила концентрация на алкохол. Доста по-почерпен се оказал пещерецът Й.Т.- 56г. По обед той бил проверен от екип на РУ-Пещера, а по време на проверката дрегерът  отчел 2.61 промила. И двамата са задържани в арестите на полицейските управления в Панагюрище и Пещера. Спрямо тях се водят бързи производства.

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик
 


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички