Пазарджик Спорт

Професионален килим, помпони и батони за 70-те мажоретки от “Мистерия”

  13.10.2020 16:49             
Професионален килим, помпони и батони за 70-те мажоретки от “Мистерия”

Общинският детски комплекс (ОДК) в Пазарджик спечели проект за създаване на съвременна образователна среда в областта на спорта за радост на 70 мажоретки от състав «Мистерия». Той ще се финансира от Националната програма на МОН „Предоставяне на съвременни условия за работа на децата и учениците в центрове за подкрепа за личностно развитие”, модул „Подкрепа на децата и учениците за работата в ЦПЛР – центрове за развитие на интересите, способностите, компетентностите и изявата в областта на науките, технологиите, изкуствата и спорта и астрономически обсерватории и планетариуми“.

Част от очакваните резултати са осигуряване на професионален килим за провеждане на тренировките, който ще предпази 70 момичета от наранявания и травми, осигуряване на помпони и батон-флаг за провеждане на тренировки и участие в световни и европейски шампионати и нарастване броя на момичетата в мажоретен състав  „Мистерия“. Ще бъдат закупени професионален килим за художествена гимнастика, батони и  различни цветове пом-пони, както и специални шкафове за съхранението им. Общата стойност на финансовата помощ е 13, 581 лева. Изпълнението ще стартира с началото на новата учебна година в Детския комплекс  – 01.10.2020 г.

«Проектното предложение е  изключително важно за нас, за да можем да продължим по пътя на успеха като осигурим на децата от състав „Мистерия“ съвременни, безопасни и подходящия условия за тренировка», казват от ОДК. Те са радостни, че така ще бъдат предоставени професионални условия за провеждане на тренировъчния процес с децата и възможности за постигане на по-големи успехи, а това ще утвърди Пазарджик като център за развитие и популяризиране на мажоретния спорт в България.

 (Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички