Крими

Полицейският бюлетин на 12 октомври 2020 г.

  12.10.2020 11:32             
Полицейският бюлетин на 12 октомври 2020 г.

Двама тийнейджъри извършили кражба са установени от служители на полицейския участък в Ракитово. В събота в участъка бил получен сигнал от 28-годишен жител на родопското градче. Той информирал органите на реда, че е разбита стопанисваната от него кафе-машина. От  монетника липсвала сумата от 200 лева. След проведеното разследване не след дълго местните полицаи попаднали в дирите на извършителите. Оказало се, че това са двама тийнейджъри, съответно на 16 и 17 години. „Дуото“ има и други криминални прояви в района. Работата по случая продължава от криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

 

Бързи производства образувани през уикенда се водят срещу трима шофьори. Вчера на улица в Панагюрище автопатрул при управлението в средногорския град извършил проверка на лек автомобил „Фолксваген“. Оказало се, че водачът му Г.А.- 54г. е отнета шофьорска книжка за други извършени от него нарушения. На улица в сърничанското село Медени Поляни полицейски екип засякъл товарен автомобил „Авиа“, управляван от 33-годишния Ф.А. от същото село. Оказало се, че камионът е без регистрационни табели. Малко след полунощ на улица в Пазарджик автопатрул при полицейския участък в квартал „Изток“ проверил шофьорът на лек автомобил „Ситроен“  Е.Т.- 54г. от пазарджишкото село Черногорово. Оказало се, че мъжът е зад волана на автомобила си с 1.98 промила концентрация на алкохол. И тримата водачи са задържани в полицейските управления в областта.

 

Пожарникари от Велинград са гасили пожар, възникнал в жилищни постройки намиращи се на територията на велинградския квартал „Анезица“. Сигнал за възникналия инцидент бил получен снощи около 22.40ч. в РСПБЗН-Велинград. На място са били изпратени дежурната смяна  огнеборци с два противопожарни автомобила. Огънят бил изгасен, но стихията е засегнала три къщи. Изгорели са част от покривните им конструкции, унищожени са битова и домакинска техника, опушени са стени. Размерът на щетите, както и причината за възникването на инцидента се изясняват. 

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички