Пазарджик

Тодор Попов връчи културен чек на директорки на детски градини с над 40 години опит в системата на образованието

  08.10.2020 15:58             
Тодор Попов връчи културен чек на директорки на детски градини с над 40 години опит в системата на образованието

В знак на уважение и благодарност за дългогодишната съвместна работа кметът на Община Пазарджик Тодор Попов връчи „Културен чек“ на директорките на две детски градини, които имат над 40 години в системата на образованието и на които им предстои пенсиониране.

„Исках да се срещна с Вас лично, за да Ви благодаря и засвидетелствам своето отношение към хората, които са дали своя принос за развитието на предучилищното образование, което за мен е особено важно, защото както си възпитаме децата през първите 7 години, такива ще бъдат през целия си живот”. С тези думи Тодор Попов се обърна към дългогодишните директори на ДГ „Здравец” - Пазарджик и ДГ „Детелина” - с. Паталеница Веска Ненчева и Костадинка Димитрова.

Г-жа Ненчева има 44 години трудов стаж в системата на образованието и е директор на ДГ „Здравец” от 1993 г. Г-жа Димитрова е също с над 40 години стаж и също е дългогодишен директор.

„Гордея се, че постигнахме немалко през тези години - и като подобряване на физическата среда и като добри практики, с които ние бяхме и продължаваме да бъдем едни от водещите в детското педагогическо образование в България.  Високо оценявам това, че да работиш толкова години с децата и с хората, които ги възпитават, и да не допуснеш неразбиране на проблемите или конфликти - това е изключително постижение, затова аз се гордея с вас и резултатите от вашата работа. Убеден съм, че сърцата ви винаги ще останат там, в детските градини, и сте добре дошли винаги при нас, защото вие продължавате и ще  бъдете част от нашия голям отбор, който успя да промени нашия град във всяка една сфера към по-добро. Вие трябва да имате самочувствието на хора, които са си свършили добре работата и които са ценени, обичани и уважавани от местната общност, разбира се, и от Община Пазарджик, и не на последно място - от мен”. С тези думи на благодарност кметът Тодор Попов връчи „Културен чек” на Веска Ненчева и Костадинка Димитрова и им пожела да бъдат здрави и щастливи.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Трябва ли учениците да ходят присъствено на училище?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

ПРОДАВАМ ЛЕКАРСТВО „ИРОКСОЛ” ЗА ДЕКУБИТАЛНИ РАНИ, 0895 857129.

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663
Всички