Други Регионът

Петя Цанкова: Очаквам платения анализатор Юлия Балканска на публичен дебат. Кой иска да употреби БСП в областта за собствен трамплин?

  11.09.2020 10:04             
Петя Цанкова: Очаквам платения анализатор Юлия Балканска на публичен дебат. Кой иска да употреби БСП в областта за собствен трамплин?

За втори път на страниците на в. „Знаме” политически анализатор, именувал се като Юлия Балканска, си плаща публикация, за да анализира БСП, хора, свързани с партията и цели партийни организации в областта. Като областен председател и човек, който винаги открито е заявявал позиции и не се страхува да излезе с името и лицето си, каня на публичен дебат уважаемата госпожа в местната телевизия, където всички членове, симпатизанти, граждански активни хора да могат да се запознаят обективно с нашите становища и аргументи. В противен случай, ще съм принудена да считам, че въпросното лице не съществува и зад манипулативните внушения всъщност стои зле прикрит опит да се яхне партията в областта и да се употреби като трамплин за постигане на нечии лични интереси. Така, както зад многословието на политическите анализи на г-жа Юлия Балканска надничат откровени лъжи като например тази за задкулисни договорки с настоящето управление на община Септември.

Лично от мен, в качеството ми на председател на БСП и общински съветник, срещу това управление, са внесени редица сигнали за злоупотреби и нарушения в Прокуратура, „Инспекция по труда”, КПКОМПИ и др. институции, сезирани са медии, дадена е гласност. Как се управлява нашата община и как се печелят избори в нея, за съжаление, е печално известно не само на хората в Септември, но се превърнахме и в синоним за местен феодализъм на национално ниво. Не личните качества са тези, които решават вота, там, където изобилства от облаги и натиск, а хората живеят в зависимости и репресии.

Категорично е разграничението ни от това управление, което владее не само кметския стол, но и мнозинството в Общински съвет.

Категорично е разграничението на общинската организация и от всеки един наш партиен член, който е избрал пост или изгода, предложени им от бившия кмет Марин Рачев и е изменил на собствения си морал, на идеите и ценностите на партията, за сметка на егото си или личния интерес.

Поради тези и много други факти, смятам така наречения политически анализ на така наречената Юлия Балканска за обиден към хората от БСП, които истински дишат с лявата идея и работят със сърце за каузите, в които вярват. За повече справедливост и отговорно управление. Ето защо ще очаквам на публичен дебат г-жа Балканска, за да падне и нейната маска, и тази на хората, които искат партията за собствен кон.

Петя ЦАНКОВА

Председател на Общинския съвет на БСП в Септември и на Областния съвет на БСП


Свързани
Последни новини
Анкета

Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?


Резултати
Обяви

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

БИВШ ПОЛИЦАЙ, СОБСТВЕНО ОРЪЖИЕ, ТЪРСИ РАБОТА, 0876 167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876  167 663

ДАВАМ ПОД НАЕМ БАР, ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪР, 0876 167 663

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА  УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80

ДАВАМЕ СТАЯ ПОД НАЕМ, ЗА УЧЕНИЧКА ИЛИ ЖЕНА, НЕПУШАЧКА, В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА, БЕЗПЛАТНА КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ, 034/ 46 02 80
Всички