Понеделник, 25 Яну 2021
 
Други Регионът

Петя Цанкова: Очаквам платения анализатор Юлия Балканска на публичен дебат. Кой иска да употреби БСП в областта за собствен трамплин?

  11.09.2020 10:04             
Петя Цанкова: Очаквам платения анализатор Юлия Балканска на публичен дебат. Кой иска да употреби БСП в областта за собствен трамплин?

За втори път на страниците на в. „Знаме” политически анализатор, именувал се като Юлия Балканска, си плаща публикация, за да анализира БСП, хора, свързани с партията и цели партийни организации в областта. Като областен председател и човек, който винаги открито е заявявал позиции и не се страхува да излезе с името и лицето си, каня на публичен дебат уважаемата госпожа в местната телевизия, където всички членове, симпатизанти, граждански активни хора да могат да се запознаят обективно с нашите становища и аргументи. В противен случай, ще съм принудена да считам, че въпросното лице не съществува и зад манипулативните внушения всъщност стои зле прикрит опит да се яхне партията в областта и да се употреби като трамплин за постигане на нечии лични интереси. Така, както зад многословието на политическите анализи на г-жа Юлия Балканска надничат откровени лъжи като например тази за задкулисни договорки с настоящето управление на община Септември.

Лично от мен, в качеството ми на председател на БСП и общински съветник, срещу това управление, са внесени редица сигнали за злоупотреби и нарушения в Прокуратура, „Инспекция по труда”, КПКОМПИ и др. институции, сезирани са медии, дадена е гласност. Как се управлява нашата община и как се печелят избори в нея, за съжаление, е печално известно не само на хората в Септември, но се превърнахме и в синоним за местен феодализъм на национално ниво. Не личните качества са тези, които решават вота, там, където изобилства от облаги и натиск, а хората живеят в зависимости и репресии.

Категорично е разграничението ни от това управление, което владее не само кметския стол, но и мнозинството в Общински съвет.

Категорично е разграничението на общинската организация и от всеки един наш партиен член, който е избрал пост или изгода, предложени им от бившия кмет Марин Рачев и е изменил на собствения си морал, на идеите и ценностите на партията, за сметка на егото си или личния интерес.

Поради тези и много други факти, смятам така наречения политически анализ на така наречената Юлия Балканска за обиден към хората от БСП, които истински дишат с лявата идея и работят със сърце за каузите, в които вярват. За повече справедливост и отговорно управление. Ето защо ще очаквам на публичен дебат г-жа Балканска, за да падне и нейната маска, и тази на хората, които искат партията за собствен кон.

Петя ЦАНКОВА

Председател на Общинския съвет на БСП в Септември и на Областния съвет на БСП


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички