Регионът

Кметът Йордан Младенов: Чувствам се добре, нека бъдем отговорни!

  02.09.2020 14:03             
Кметът Йордан Младенов: Чувствам се добре, нека бъдем отговорни!

ПЕЩЕРА. Сред заразените от КОВИД-19 се оказа и кметът на родопската община Йордан Младенов, който от вторник вечер е поставен в домашна изолация. С него по телефона се свърза наша репортерка.

„Засега съм добре, започна и лечението, сподели кметът Младенов. В понеделник вечер вдигнах температура и на сутринта си направих PCR-тест, който се оказа положителен. Снимката на белите дробове показа, че са чисти засега и няма поражения. Но болестта се развива много бързо и не се знае след 24 или 48 часа накъде ще тръгнат нещата. В момента съм без температура, болките в мускулите продължават, имам и лека кашлица. Общото ми състояние е задоволително, но се чувствам физически леко отпаднал”, поясни кметът Младенов. Той не може да предположи откъде се е заразил с коронавирус, защото контактува с много хора. Тревожи се да не предаде КОВИД-19 на най-близките си – съпругата и двете си деца. Те са изолирани във вилата в родното място на баща му – Равногор. С майка си, която е в друго жилище в града, се чуват само по телефона. Вземат се мерки за изследване на всички, с които е контактувал през последните дни и в личния живот, и в работата.

 „Оказа се, че болестта е много сложна и никой не може да определи изхода й. Дано се оправя по-бързо”, пожела си скорошно оздравяване Йордан Младено. Редакцията на „Знаме” също му пожела да бъде здрав и час по-скоро да се върне на работното си място.

В социалните мрежи кметът увери съгражданите си, че докато отсъства от работното си място, всички дейности и проекти в община Пещера ще продължат да се изпълняват, а колегите му ще влагат всеотдайност в реализирането им. „Обръщам се към всички вас и с апел да спазваме мерките за безопасност, за да ограничим разпространението на вируса и да бъдем отговорни към нашето собствено здраве и здравето на хората около нас. Заедно можем!”, призова кметът.

Пенка МИХАЙЛОВА


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички