Регионът

Трудноподвижни ветерани получиха по домовете подаръци от „Асарел-Медет“АД

  25.08.2020 14:10             
Трудноподвижни ветерани получиха по домовете подаръци от „Асарел-Медет“АД

ПАНАГЮРИЩЕ. Двама ветерани от „Асарел-Медет“АД, които имат затруднения в придвижването, получиха подаръка си за Деня на миньора от усмихнат куриер. Пенка Перфанова и Никола Пенчев бяха зарадвани от отговорника на Информационния център на „Асарел-Медет“АД в Панагюрище Дечка Мангова. „Радваме се, че не сте ни забравили, въпреки че отдавна не сме част от „Асарел-Медет“, благодариха пенсионираните асарелци. Куриер ще достави подаръците и на други 11 ветерани, които живеят далеч от Панагюрище или са трудно подвижни и не могат лично да посетят Инфоцентъра.

Общо над 140 пенсионирани асарелци получиха фирмени подаръци по случай Деня на миньора. Сред тях бе Георги Георгиев – баща на световния и европейски шампион по самбо Иван Нетов. Той се похвали, че е трикратен, но не шампион, а пенсионер от „Асарел-Медет“АД. „Пенсионирах се, но след известно време ме върнаха в ремонтния цех. Втори път си останах вкъщи, и пак ме върнаха на работа. И така три пъти си оставах“, разказа Георги Георгиев.

Подарък по „куриер“ ще получи и съименник на първия демократично избран президент на България – Желю Митев Желев, който е от село Оборище и е дългогодишен шлосер в Обогатителната фабрика. „Президентът на Мечка“, както шеговито го наричат бившите му колеги от „Асарел“, бе упълномощил свой приятел от селото да вземе и неговия подарък за Деня на миньора.

От 20 август до днес над 720 ветерани от компанията получиха фирмени подаръци за празника. Раздаването им ще продължи до 31 август, от 8 до 18 часа в Информационния център на „Асарел-Медет“АД в Панагюрище.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички