Понеделник, 25 Яну 2021
 
Спорт

Висока оценка даде президентът на БФХГ Илиана Раева на нашата гимнастичка Дара Стоянова

  23.08.2020 09:38             
Висока оценка даде президентът на БФХГ Илиана Раева на нашата гимнастичка Дара Стоянова

            Висока оценка даде президентът на БФХГ Илиана Раева на нашата гимнастичка Дара Стоянова и нейната треньорка Величка Петкова. Това тя направи след края на Държавното отборно първенство по художествена гимнастика за девойки младша възраст, категория ЕЛИТ – най-високата категория в художествената гимнастика. То се проведе в Столичната зала "София".

            СК „Диляна Прима“ се представи със Адриана Данова, Никол Трендафилова и Дара Стоянова и трите ученички в Спортно училище град Пазарджик. Състезанието се проведе в два дни. В първия ден Никол Трендафилова игра на въже и топка. Направи едно много смело и артистично представяне. Ади и Дара изиграха своите съчетания съответно на въже и топка. Втория ден Ади и Дара трябваше на играят по две съчетания бухалки и лента. Родните ни грации се справиха много добре.

            След състезанието в национален ефир Илиана Раева похвали състезателките, като специално внимание отдели на някои от изявените гимнастики. „Изключително силно съм впечатлена от Дара Стоянова от клуб "Диляна Прима" Пазарджик, с треньор Величка Петкова (която е била треньор и на Ренета Камберова). Дара е надраснала и задминала връстниците си по много показатели.“ - каза Илиана Раева.

                        Дара Стоянова е ученичка в Спортно училище град Пазарджик и тренира в СК „Диляна Прима“. Тя е следващата голяма надежда на Пазарджик в художествената гимнастика. Раева не спести похвалите си за упоритата работа и таланта на Дара. Според нея Дара има блестящо бъдеще и с нея трябва да се работи изключително правилно, да се пази от контузии, да се съхрани и непрекъснато да се надгражда върху таланта й. "Когато гледаш едно дете - ти виждаш как е работено с него, дали с внимание, разбиране и методически правилно. Състезателят е огледало на треньора" - каза още г-жа Раева.

            Според Раева важна роля имат спортните школи и спортните училища, които изграждат характери и създават шампиони.






 

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички