Крими

Водач, употребил метадон, повлече полицай с БМВ-то си

  12.08.2020 12:31             
Водач, употребил метадон, повлече полицай с БМВ-то си

Благодарение на бързата и адекватна реакция на полицаи от участъка в пазарджишкия квартал „Изток“ е задържан агресивен водач, който шофирал под въздействието на наркотични вещества.

Случката се разиграла в понеделник следобед на една от улиците в квартала. Автопатрулът засякъл лек автомобил БМВ, управляван от 31-годишния И. Н. Униформените разпознали мъжа, който бил неправоспособен и често нарушавал правилата за движение по пътищата, след което предприели действия за неговото спиране и проверка. С включена светлинна и звукова сигнализация органите на реда подали ясни сигнали на мъжа да спре, но той не се подчинил. Не след дълго обаче бил спрян, а униформените предприели проверка.

Единият от полицаите се приближил до водача, разпоредил му да загаси автомобила и да предостави документите си. И. Н. категорично отказал да се подчини и служителят протегнал с ръка през прозореца, за да вземе ключовете от таблото на автомобила. Тогава шофьорът натиснал педала на газта и повлякъл униформения.

Благодарение на бързата реакция на автопатрула няколко метра по-надолу возилото било спряно. И. Н. е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Пробата му с дрегер “Drugtest”  се оказала положителна за употребата на метадон.

За радост полицейският служител не е пострадал по време на спирането и задържането. С постановление на наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик срокът на задържане на агресивния мъж е удължен със 72 часа. Работата по случая продължава, водят се бързи производства.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички