Крими

Полицейският бюлетин на 05.08.2020г.

  05.08.2020 10:48             
Полицейският бюлетин на 05.08.2020г.

Незаконно оръжие откриха и иззеха служители на РУ-Септември. Вчера екип от криминалисти и полицейски инспектори извършили претърсване в къщата на 80-годишен жител на септемврийското село Карабунар. Вътре била открита самоделна ловна пушка в 16-ти калибър. По случая е образувано досъдебно производство, мъжът не е задържан поради здравословни причини.

 

Млад мъж от Септември е задържан за извършени от него домови кражби. Преди два дни в полицейското управление в Септември били получени сигнали от двама собственици на имоти на една и съща улица в града. Мъжете се оплакали, че от гаражите им липсвали различни електро и ръчни инструменти, кабелни удължители. За извършването на набезите способствал факта, че собствениците държали помещенията си незаключени. В резултат на извършените действия по разследване екипи от управлението установили и задържали 21-годишния септемвриец Я.Й. Спрямо него се водят полицейски производства, а дейностите по документиране на престъпната му дейност продължават и в момента.

 

Служители на РУ-Пещера задържана мъж притежаващ наркотици. Вчера на улица в родопския град автопатрул засякъл 31-годишния пещерец Б.М.  У него бил открит полиетиленов плик съдържащ кафяво прахообразно вещество. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на хероин. Б.М. е задържан, а спрямо него е образувано бързо производство.

 

На пет сигнала са се отзовали през изминалото денонощие огнеборците от Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението „ в Пазарджик. Четири от тях са за пожари в сухи треви, стърнища и отпадъци. Пожарникарите са гасили подобни инциденти на територията на селата  Синитово, Огняново и Памидово, както и в района на пътя между Драгор и Динката. Аварийно-спасителен екип е реагирал и на сигнал за пътен инцидент в района на АМ „Тракия“, при който за радост няма пострадали хора.    

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.
Всички