Пазарджик

Уникален „Шаро фест” - 25 щастливи кучета и много настроение

  27.07.2020 18:48             
Уникален „Шаро фест” - 25 щастливи кучета и много настроение

ПАЗАРДЖИК. Освен при строги мерки за безопасност, първият в страната „Шаро фест 2020” премина при огромен успех. Вече писахме, че областният град е домакин на уникалния по рода си фестивал за снимане на кучета-модели в забавни пози. Форумът обаче далеч не беше само това, както предварително бяха анонсирали организаторите му Стойо и Надя Герови. Смехът, забавленията и обичта към животните извираха от Младежкия дом в събота и неделя, въпреки че понякога за един сполучлив кадър трябваше много търпение, психологически подход и иновативни трикове от страна на фотографите. Наред със сесиите на четириноги любимци в смешни пози, имаше запознанства на нови приятели и голямо зареждане с добро настроение. Професионално бе изпипан всеки детайл в двудневния фест – от усмихнатите момчета и момичета, богатия мърчандайз (ввсевъзможни сувенири, включително специални лепенки, бонбони, поставки за мишки, чаши, фланелки…) с препоръчителни цени за благотворителната кутия за столичния приют за бездомни животни Animal rescue до обособените кътове за релакс на любимците ни и фотографското студио във фоайето на Младежкия дом.

За изминалите два дни самите организатори направиха равносметката на официалния си сайт https://www.sharofest.com/ и във Фейсбук:

„ШАРО ФЕСТ 2020 завърши!

16 часа снимки за 2 дни!

913 успешни кадъра!

100GB видео!

25 четириноги приятели!

Безброй чудесни хора!

96 бутилки вода!

Килограми вкусни лакомства!

Пица, много пица... и сладолед!

И едно обещание: ШАРО ФЕСТ 2021 ще се състои!

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!”

И през двата дни на събитието почетен гост бе известният ветеринарен лекар от Пазарджик д-р Миладин Ядков. В рамките на фестивала трябваше да бъдат избрани за участие 20 опашати кандидати по преценка на организаторите, но в крайна сметка щастливите кучета бяха повече. За тези които не се класираха (а желаещите за участие бяха наистина много), ще бъде организирана отделна фото сесия на открито през август 2020, на която ще бъдат снимани всички заявили интерес за участие, обещават организаторите. И докато чакаме следващото издание на феста догодина, нека не забравяме какво ни напомняха те през цялото време на историческото събитие, изтъкано от фотоси, "шашкащи" и най-невпечатлителните натури, и много смях:

„Бъдете мили и милостиви към животните, и те винаги ще ви отвръщат по същия начин!”

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички