Крими

Полицейският бюлетин на 24.07.2020г.

  24.07.2020 11:22             
Полицейският бюлетин на 24.07.2020г.

Криминално проявен е задържан с наркотици от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Вчера в ранния следобед екипи от криминалисти атакувал на кръстовище в областния град 35-годишния пазарджиклия С.Н. У стария си познайник те открили кутия с три бучки от амфетамин и цигара с марихуана. Последвало претърсване в жилището му , където органите на реда открили още няколко бучки с амфетамин и малко пликче с марихуана. Така общото количество открита и иззета дрога е около 30 грама амфетамин и малко над грам канабис. С.Н. е задържан в ареста за срок от 24 часа, работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата в Пазарджик.

Двама крадци са заловени от служители на полицейските управления в Пещера и Септември. В началото на седмицата в РУ-Пещера била депозирана жалба от 55-годишна жителка на родопския град .Тя съобщила, че от жилището и е извършена кражба на смартфон „Самсунг“. Служители от група „Криминална полиция“ предприели необходимото и не след дълго станал ясен авторът на посегателството. Б.М.- 31г. е задържан в ареста, а у него била открита откраднатата вещ. Още по-интересен е случаят в Септември. Вчера преди обед на телефона за спешни повиквания-112 се получил сигнал от 40-годишна жителка на гр.Ветрен. Непознат я срещнал и поискал да ползва мобилния и телефон, за да се обади на негова приятелка. Доверчивата жена му дала апарата, а мъжът го взел уж да позвъни, но изчезнал внезапно. В резултат на проведените издирвателни действия в район на местната гара криминалистите от РУ-Септември засекли и задържали Д.П.- 26г. от Велинград. Телефонът е открит у него и иззет. Спрямо велинградчанина е образувано бързо производство.

Почерпен с алкохол мотопедист катастрофира на пътя между селата Бъта и Попинци. Вчера в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за пътен инцидент между двете села. Пристигайки на мястото униформените установили, че 54-годишният С.С. от пазарджишкото село Черногорово е загубил управлението над мотопеда си и се озовал в канавката. Последвал тест с дретер, като след пробата уредът отчел 1.63 промила концентрация на алкохол. Спрямо водача се води бързо производство.    

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.
Всички