Пазарджик

Откриха хипермаркет „Практикер” в областния град

  15.07.2020 15:17             
Откриха хипермаркет „Практикер” в областния град

ПАЗАРДЖИК. Преди минути кметът на общината Тодор Попов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг” Тодор Белчев прерязаха лентата на новия хипермаркет „Практикер”. Повече от 70 нови работни места са заети, а по думите на Тодор Белчев, Пазарджик е уникален град за инвестиции, макар и доскоро подценяван от някои. Той призна, че най-качествено изпълненият магазин от всички, които са част от веригите „Практикер” и „Технополис”, е именно настоящият, издигнат в „най-равния град в Европа”.

„Обичаме да работим с хора с мащаб, с визия и със стил, а безпорно моят приятел г-н Белчев е от тях. Благодаря му, че ни се доверяват за втори път да инвестират в Пазарджик, и за това, че е видял потенциала на нашия град”, каза Тодор Попов. „Самият факт, че „Практикер” е тук, е атестат за всички нас. Защото никой не отива там, където няма да печели. Независимо от предизвикателствата на времето, на пандемията и по-деликатната политическа ситуация, трябва да се знае, че една държава просперира, когато има работещ бизнес и отговорна власт, независимо местна или държавна. Защото няма ли поминък и житейска перспектива, няма ли спокойствие от административен рекет и усещане за сигурност, нищо няма да се получи. Ние работим в тази насока от много години и надграждаме”, допълни кметът. И поясни, че Тодор Белчев е един от предприемачите със социална ангажираност – той е дарил бус на общината, който се ползва от младите спортисти на Пазарджик.

Изпълнител на обекта е столичната "Микс-Констръкшън" ООД.

Новият обект се намира на бул. "Стефан Стамболов" (до "Технополис") и е разположен на близо 8400 кв. м площ със 128 паркоместа, две от които, оборудвани със зарядни станции за електромобили.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички