Пазарджик

Откриха хипермаркет „Практикер” в областния град

  15.07.2020 15:17             
Откриха хипермаркет „Практикер” в областния град

ПАЗАРДЖИК. Преди минути кметът на общината Тодор Попов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг” Тодор Белчев прерязаха лентата на новия хипермаркет „Практикер”. Повече от 70 нови работни места са заети, а по думите на Тодор Белчев, Пазарджик е уникален град за инвестиции, макар и доскоро подценяван от някои. Той призна, че най-качествено изпълненият магазин от всички, които са част от веригите „Практикер” и „Технополис”, е именно настоящият, издигнат в „най-равния град в Европа”.

„Обичаме да работим с хора с мащаб, с визия и със стил, а безпорно моят приятел г-н Белчев е от тях. Благодаря му, че ни се доверяват за втори път да инвестират в Пазарджик, и за това, че е видял потенциала на нашия град”, каза Тодор Попов. „Самият факт, че „Практикер” е тук, е атестат за всички нас. Защото никой не отива там, където няма да печели. Независимо от предизвикателствата на времето, на пандемията и по-деликатната политическа ситуация, трябва да се знае, че една държава просперира, когато има работещ бизнес и отговорна власт, независимо местна или държавна. Защото няма ли поминък и житейска перспектива, няма ли спокойствие от административен рекет и усещане за сигурност, нищо няма да се получи. Ние работим в тази насока от много години и надграждаме”, допълни кметът. И поясни, че Тодор Белчев е един от предприемачите със социална ангажираност – той е дарил бус на общината, който се ползва от младите спортисти на Пазарджик.

Изпълнител на обекта е столичната "Микс-Констръкшън" ООД.

Новият обект се намира на бул. "Стефан Стамболов" (до "Технополис") и е разположен на близо 8400 кв. м площ със 128 паркоместа, две от които, оборудвани със зарядни станции за електромобили.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички