Крими

Полицейският бюлетин на 7,07,2020 г

  07.07.2020 11:08             
Полицейският бюлетин на 7,07,2020 г

Апаш обрал хранителен магазин е задържан от служители на полицейския участък в Стрелча. През миналата седмица неизвестен разбил стъклопакет от търговски обект в Стрелча, собственост на местна частна фирма. Била извършена кражба на около 50 лева на монети и няколко кутии с цигари. На местопроизшествието е извършен оглед, а с разследването се заели местните полицейски служители. Не след дълго те установили и задържали автора на посегателството – Д.Ч. – 24г. от Стрелча. У него били открити част от откраднатите стоки. По случая се води полицейско производство.

 

Трима са задържани за притежаване на наркотици при специализирана полицейска операция във Велинград. Вчера служители на „Криминална полиция“ извършили проверка в жилището на 22-годишния велинградчанин П.М. Вътре органите на реда открили две полиетиленови топчета и саморъчно направена цигара. При направените полеви наркотестове, се оказало, че съдържанието им реагира положително на марихуана.  Сходен е и случая с И.Д.- 21г. от същия град. У него били намерени 6 найлонови топчета със същия по вид дрога. Далеч по-големи количества били открити при проверка на къща, обитавана от Д.К.- 24г. На различни места в жилището криминалистите се натъкнали на близо 120 грама суха марихуана, около грам амфетамин, електронна везна и прибори за разфасоване на наркотици. И тримата жители на курортния град са задържани за срок от 24 часа. Спрямо тях се водят досъдебни производства, а работата по случаите продължава.

 

Млад мъж извършил вандалска проява и нанесъл щети на полицейски автомобил  е задържан в ареста на РУ-Пещера. В края на миналата седмица автопатрул при полицейския участък в Брацигово реагирал на сигнал за междусъседски скандал. При пристигане на мястото униформените предприели действия за изясняване на ситуацията и прекратяване на скандала. Тогава синът на единия от участниците в него – брациговецът А.М.- 20г. се афектирал и решил да се разправи с полицаите. Взел дървен стол и от терасата го захвърлил по паркирания на улицата патрулен автомобил „Шкода“. Така били нанесени щети на возилото – деформация на покрива и счупени задно панорамно стъкло и стоп. След като извършил посегателството младият мъж успял да избяга и се укривал в продължение на няколко дни. Вчера той бил установен и задържан в ареста на полицейското управление в Пещера за срок от 24 часа. Случая е докладван на Районната прокуратура в родопския град. Спрямо него се водят досъдебни производства за унищожаване и повреждане на държавно имущество и хулиганство. 

                   Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.
Всички