Други

Отличиха полицаи и пожарникари за Професионалния празник на МВР

  03.07.2020 15:40             
Отличиха полицаи и пожарникари за Професионалния празник на МВР

Служители на Областната дирекция на МВР и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пазарджик са отличени във връзка с Професионалния празник на служителите от МВР - 5 юли.

В навечерието на празника на вътрешното министерство и 141-годишнината от неговото създаване бяха наградени служители от структурите на полицията и пожарната в цялата област. Предвид на извънредната епидемична обстановка в страната ни, а и по света тази година, в региона няма да се провеждат тържествени мероприятия за отбелязване на празника.

Министърът на вътрешните работи е наградил с „обявяване на благодарност” и парична награда началника на отдел „Охранителна полиция” комисар Иван Дончев и началниците на полицейските управления в областта - главните инспектори Ненко Годжевъргов, Елена Абаджиева, Стефан Божилов, Даниел Бараков и Петко Шотлеков. Със заповеди на Главния секретар на МВР са отличени главен инспектор Атанас Трясков - началник на сектор „Охранителна полиция” в РУ-Пазарджик и служителите от Районното управление в Септември - младши полицейските инспектори Тодор Тошев и Александър Церовски. За добрата си работа колективна парична награда е присъдена на служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при областната дирекция в Пазарджик.

За усърдието си при изпълнение на възложените задачи по време на извънредното положение и спазване на противоепидемичните мерки, за противодействието на престъпността и опазването на обществения ред, за доброто и адекватно обслужване на гражданите с „писмена похвала” директорът на Областната дирекция на МВР-Пазарджик старши комисар Ивайло Тишев е отличил общо 238 служители от всички структури на дирекцията.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения и по случай Професионалния празник на МВР - 5-ти юли от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението - Пазарджик също са наградени 39 служители.

От министъра на вътрешните работи - 5 служители, от зам.-министъра на вътрешните работи - 4 служители, от главния секретар на МВР - 6 служители, от директора на ГДПБЗН - 12 служители, от зам.-директора на ГДПБЗН- МВР - 9 служители и от директора на РДПБЗН- Пазарджик - 3 служители.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички