Пазарджик

Нова платформа свързва търсещите по-добро бъдеще у нас с потенциални работодатели

  25.06.2020 12:53             
Нова платформа свързва търсещите по-добро бъдеще у нас с потенциални работодатели

BULGARIA WANTS YOU e иновативна мултимедийна платформа, създадена от телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов (Иван и Андрей). Това e частна инициатива, изградена с помощта на работодателите и бизнеса в България и подкрепена от различни органи на държавната власт. Разработена е с цел да привлича и подпомага завръщането на българите от чужбина, както и да задържа българите в страната на местния трудов пазар.

- Нашият стремеж е да бъдем мост между хората, търсещи по-доброто си бъдеще в България и техните потенциални работодатели тук, казват инициаторите. И допълват:

- Това е първата по рода си онлайн платформа, която комбинира предложения за работа с богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие и даваща подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните градове в България.

Вие също може да се включите в новото проучване за стандарта на живот в различните градове в България. Данните ще бъдат използвани в специално разработен за платформата @Bulgaria Wants You Калкулатор, даващ информация за това приблизително колко струва да живееш в отделните региони на България.

Анкетата съдържа само 6 въпроса и отнема не повече от 2 минути.

Анкетата е само онлайн и единствените данни, които ще бъдат отчетени са тези, събирани чрез тази активна връзка /линк/.

Разпространявайки информацията за това проучване, вие давате своя принос в каузата на Сдружение ДНК и тяхната платформата Bulgaria Wants You, която цели да свърже хората, търсещи по-доброто си бъдеще у нас с техните потенциални работодатели във вашия регион.

Линк за споделяне: BulgariaWantsYou

 


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ДАВАМ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 62КВ.М - О887239819

ДАВАМ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 62КВ.М - О887239819

ДАВАМ ГАРАЖ ПОД НАЕМ, 0896 454 726.

ДАВАМ ГАРАЖ ПОД НАЕМ, 0896 454 726.

ДАВАМ СТАЯ ПОД НАЕМ ЗА ЖЕНИ, 0897 857 233

ДАВАМ СТАЯ ПОД НАЕМ ЗА ЖЕНИ, 0897 857 233
Всички