Понеделник, 01 Фев 2021
 
Спорт

Хебърци готови за спаринга с „Локо”, стягат се за лагера

  27.06.2020 06:38             
Хебърци готови за спаринга с „Локо”, стягат се за лагера

В Банско ще бъдат настанени в модерен 4-звезден хотел

ПАЗАРДЖИК. Футболистите на „Хебър” са готови за първата си контрола пред родна публика, която е втора от серията запланувани проверки. Настроението в съблекалнята е ведро, въпреки напрежението със засилващия от ден на ден все повече позициите си КОВИД-19 и неяснотите около присъствието на футболните срещи. Поне засега обаче правилата позволяват на феновете достъп до трибуните. Те ще могат да видят любимците си от „Хебър” в действие срещу „Локомотив” (София) утре, 27 юни. Мачът започва

от 18:30 часа у дома на стадион “Георги Бенковски”, а входът е свободен

Двубоят бе предвиден за днес, но впоследствие бе отложен с един ден.

В първия си контролен мач момчетата на Николай Митов завършиха 1:1 срещу „Септември” (София) на столичния спортен комплекс “Драгалевци”

От 30 юни „зелените” започват лагера си в Банско, който ще продължи до 10 юли. От спортно-техническия щаб коментираха пред „Знаме”, че хебърци ще бъдат настанени този път в хотел „Каса Карина”, а тренировъчните занимания ще се водят на комплекс Евима, както миналата година. Още на 30 юни пазарджишките футболисти ще играят със „Септември” (Симитли) в Разлог, а вече писахме, че после следват още три проверки с „Монтана”, „Кариана” (Ерден) и с неуточнен все още съперник.

Условията за лагера в Банско и сега са отлични

Четиризведният хотелски комплекс "Каза Карина" е разположен в подножието на Пирин планина и само на 150 м от началната станция на кабинковия лифт в Банско. На разположениеие на футболистите ще са луксозен ресторант, предлагащ разнообразна кухня и отбрани напитки, СПА център с голям отопляем вътрешен басейн със френски прозорци, разкриващи шеметна гледка към Пирин и красивия вътрешен двор на хотела. Играчите на Ники Митов ще могат да се потят и в сауна, в парна баня, хамам, наред с фитнеса. В свободното си време няма да се отдадат на опциите като АТВ и други екстремни спортове, но ще разпускат с билярд, електронни игри, а ако искат – и на игрището за петанк, който усилено се практикува в Благоевградско. Ще бъдат настанени в двойни стаи с панорамен изглед към града и планината, с тип френски легла, обзаведени с портмантo, разбира се с LED телевизор и с луксозно завършени бани с душ кабини.

Преди да се стигне до лагера обаче Николай Митов и играчите, включително петте нови попълнения, за които писахме на сайта, са се концентрирали върху предстоящия контролен мач.

Дочо ЧАНЕВ


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С. СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.

ДАВАМ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, КВ.ЗАПАД, 0898 455 261.
Всички