Други

„БириМанджаро” идва със занаятчийска бира и рок на живо

  20.06.2020 06:50             
„БириМанджаро” идва със занаятчийска бира и рок на живо

„Остава” и Дичо са звездите на второто издание на фестивала

ПАЗАРДЖИК. Все пак ще има „БириМанджаро”! След като второто издание на пожъналия изключителен интерес фестивал за крафт бира и храна бе отменено заради коронавируса, сега той се завръща в пълния си блясък. „БириМанджаро” е с нови дати и същата любима локация - 10-12 юли’2020, парк „Стадиона“ в областния град. Входът за всички концерти и тази година ще бъде напълно безплатен.

„След миналогодишния успех на фестивала разбрахме, че не само ние вярваме, че българските занаятчийски продукти имат какво да покажат. Тази година оставаме верни на идеята и по време на фестивала всеки ще може да се запознае с истински български храни и напитки и техните производители”, поясняват организаторите от Община Пазарджик и Съвета за младежка политика. И доверяват, че гостите на фестивала ще бъдат зашеметени от здрави китарни рифове. Сцената на „БириМанджаро’2020” ще разцепят група „Остава”, Дичо & Неговата банда, Rocka Rolla, Queen Tribute, AC/DC трибют, Voice and Fingers, Mainische Blasmusik - Баварска духова музика, Dino Rock, Група „Стойност”.

Наред с музиката ще се лее бира от щандовете на някои от най-добрите бутикови компании, производители на крафт бира и висококачествени храни. „Всеки е добре дошъл да се наслади на разнообразие на истинска, ръчно приготвена бира и храна, дневни забавления, сред които семейни игри, такива с въздушна и бирена йога, както и още много изненади”, поясняват домакините

Първото издание на фестивала се радваше на изключителен успех. Миналата година на едно място се събраха фенове на бирата и над 20 малки бутикови, занаятчийски компании - производители на крафт бира, висококачествени храни, люти сосове, шоколади, джелато… А занаятчийска бира и храна се комбинираха с живителните рок звуци на изпълнители като „Подуене блус бенд”, Toyletters, Dino Rock, Deafwave и дошлите специално от Сърбия „Ritam sex I ja”, които направиха толкова добър трибют лайф на Red Hot Chili Peppers, че сред публиката се чуваха възгласи: „Оивам да си взема автографот Антъни Кийдис!”

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички