Крими

Полицейският бюлетин на 17.06.2020г.

  17.06.2020 11:39             
Полицейският бюлетин на 17.06.2020г.

Шестима извършители на кражби на селскостопанска продукция са установени и задържани от служители на полицейските управления в Септември и Пазарджик.  Преди седмица в полицейското управление в Септември били получени сигнали от 43-годишен жител на септемврийското село Бошуля. Притеснен мъжът съобщил, че от местности край селото били извършени кражби на общо 160 бали с люцерна негова собственост. Криминалисти и полицейски инспектори от управлението предприели разследване и задържали В.Б.- 31г. и А.К.- 26г., и двамата от село Злокучене. У двамата е открит и част от откраднатия фураж.

На 8 юни в РУ-Пазарджик била депозирана жалба от 50-годишна жителка на село Огняново. Станало ясно, че от местността Герена край селото апаши успели да отмъкнат и натоварят близо 150 бали с люцерна. По време на проведена полицейска акция за противодействие на битовата престъпност вчера служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик спипали апашите. Оказало се, че това са жителите на село Огняново Я.Л.- 18г., С.А.-23г., С.А.- 24г. и С.К.- 21г. Балите са открити и върнати обратно на собственичката им. 

Двама са задържани заради притежаване на дрога във Велинград и Пазарджик. Вчера криминалисти от велинградското полицейско управление извършили проверка в жилището на 34-годишния жител на курорта Х.С. Вътре полицаите открили неголямо количество суха листна маса, която реагирала положително на марихуана.

В Пазарджик служители от сектор „Криминална полиция“ при местното полицейско управление засекли С.М.- 35г. от село Дебръщица. Последвал личен обиск, при който били открити два полиетиленови плика. Единият бил с марихуана, а другият с амфетамин. След претърсването в жилището на мъжа органите на реда открили още едно топче със сух канабис. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа, а спрямо тях се водят полицейски производства.  

 Млада жена е пострадала при пътен инцидент вчера в района на АМ „Тракия“. Сигнал за катастрофата бил получен малко преди полунощ. 37-годишният столичанин И.А. бил зад волана на „Крайслер“ когато загубил управление над возилото. То се отклонило от платното за движение и се озовало в канавката. В резултат на това е пострадала возещата се в лекия автомобил В.Т.- 21г. от Монтана. Те е транспортирана до столична болница с фрактура на гръбначен прешлен. На местопроизшествието е извършен оглед от екип на РУ-Септември, образувано е полицейско производство.

Пресцентър на ОД МВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички