Регионът

Община Сърница подписа поредния си инфраструктурен проект

  16.06.2020 14:04             
Община Сърница подписа поредния си инфраструктурен проект

Община Сърница кандидатства с проектно предложение с наименование „Ремонтно-възстановителни работи на зала, намираща се в УПИ II – 399 – Младежки дом и обществени услуги, кв.47 по плана на гр. Сърница, Община Сърница“ по процедура на Местна инициативна група – Високи Западни Родопи – Борино, Доспат, Сърница“, подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура.

Стойността на предвидените в проекта дейности възлизат на сумата от 105 850 лв. С реализирането на проекта ще се реновира и оборудва залата в Младежкия дом в гр. Сърница, както и прилежащите към нея помещения, като ще се направи топлоизолация, ще се боядиса, ще бъде поставена PVC дограма, ще се монтират подпрозоръчни первази. В санитарните помещения ще се постави фаянс по стените и гранитогрес по пода, ще се монтира влагоустойчив окачен таван, моноблокове, душ-батерии и др. В прилежащите помещения се предвижда да има ламиниран паркет, а в основната зала – трислоен дъбов паркет. Външната врата ще бъде подменена с алуминиева, а вътрешните – с интериорни. Ще се изгради нова вентилационна и климатизационна система, както и ще се подмени електрическата инсталация. Ще се поставят лед осветителни тела.

Оборудването ще включва: посетителски столове с подлакътници, двулентово озвучително тяло с вграден усилвател и акустичен дизайн, аналогов звукосмесителен пулт с 4 бр. микрофони и един безжичен микрофон. Ще бъде доставено и обзавеждане – ъглово бюро, шкаф за документи, заседателна маса и гардероб.

Проектът предстои да бъде изпълнен след предварително съгласуване от страна на Държавен фонд „Земеделие“ на предвидените обществени поръчки по реда на Закона за обществените поръчки и след извършване на последващ контрол, като общият срок за изпълнение е 24 месеца.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ПРОДАВАМ КЛИМАТИК "OSAKA", 12-ка, 380 лв. 0876 167 663.

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ПРОДАВАМ КАРАВАНА ХОБИ, ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ПЪЛНО ОБОРУДВАНЕ. 0988 373 794

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041

ТЪРСЯ ТРАКТОРИСТ, ОБЩ РАБОТНИК, ЗАВАРЧИК. 0889 927 041
Всички