Крими

Полицейският бюлетин на 02.06.2020 г

  02.06.2020 11:12             
Полицейският бюлетин на 02.06.2020 г

Служители на полицейското управление в Панагюрище установиха двама тийнейджъри откраднали микробус. През нощта на неделя срещу понеделник в РУ-Панагюрище бил получен сигнал от 54-годишния И.Ш.-жител на Стрелча. Мъжът съобщил, че е откраднат микробус „Форд“, който бил паркиран пред жилището му. Екипи от полицейското управление в Панагюрище и участъка в Стрелча провели незабавни заградителни действия. Не след дълго те засекли возилото и установили самоличността на автоапашите. Оказало се, че това са две момчета на 15 и 16 години, и двамата от Стрелча. Те са задържани в полицейското управление, а с тях работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

 

Трима извършители на кражби са установени и задържани от служители на РУ-Пещера по време на полицейска акция за противодействие на битовата престъпност. Преди седмица апаши разбили прозорец от къща, собственост на 44-годишната пещерка М.Я. Прониквайки в жилището те отмъкнали кафе-машина. При проведеното разследване служителите от група „Криминална полиция“ при полицейското управление в родопския град установили, че автори на посегателството са 20-годишните Б.Ш. и Х.И. от същия град. У тях е открита и иззета откраднатата вещ. В събота 57-годишна жителка на Пещера подала сигнал, че е откраднат смартфона на 14-годишния и син. Криминалистите бързо открили извършителя, който се оказал 42-годишната В.В. от Пещера. По двата случая са образувани преписки, които са докладвани на Районната прокуратура.

 

Водач на мотопед без регистрационни табели се опита да избегне полицейска проверка и бе задържан от служители на РУ-Септември. Вчера около 16.00 ч. на улица в Септември автопатрул предприел проверка на мотопедист, който управлявал возилото си без регистрационни табели. Униформените подали сигнал със стоп-палка, но вместо да спре мъжът увеличил скоростта. Последвало преследване, при което водачът направил опит да се укрие в жилището си, но местонаходжеднието му било бързо установено от органите на реда. Оказало се, че това е 22-годишният септемвриец В.А. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него се водят две бързи производства.

 

          

          

    

                                       

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48

ТЪРСЯ ЖЕНА ЗА ГЛЕДАНЕ НА БОЛНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА - С.СИНИТЕВО. ЗА КОНТАКТИ: 0886 12 45 48
Всички