Пазарджик

Отличени медсестри в МБАЛ-Пазарджик

  27.05.2020 17:17             
Отличени медсестри в МБАЛ-Пазарджик

Ръководството на дружеството на БАПЗГ към МБАЛ-Пазарджик отличи с грамоти, парични премии и цветя медицински сестри за изявени професионални качества и отдаденост на професията, доказани в борбата с COVID-19.

Признание и грамота получи и старша медицинска сестра Станимира Стоянова за добрата организация на работа в Инфекциозно отделение. Грамоти имаше и за всички медицинските сестри , работещи всеотдайно там, както и за медицинските сестри от други отделения, които като доброволки помагат на своите колеги в битката с коронавирусната инфекция.

Грамоти получиха и операционните сестри Цветана Узунова и Валентина Баракова, които над 40 години работят в операционния блок на Хирургично отделение.
Изпълнителният директор на болницата д-р Красимир Темнилов им връчи и благодарствени писма в знак на благодарност за високия им професионализъм.
„Убедени сме, че всяка болница, която има такива медицински сестри, които са сърдечни, всеотдайни и отговорни трябва да се гордее с тях и да прави всичко по силите си, за да ги задържи и мотивира, за да продължат да работят. Вие доказахте, се сте от хората с призвание в живота“, се казва в благодарственото писмо. Такова беше връчено и на медицинските сестри от Инфекциозно отделение за вниманието и положените грижи към всеки пациент.

„Благодарим ви, че не абдикирахте и че работите в тази тежка ситуация. Гордеем се с вас“, отбеляза д-р Темнилов. Главната медицинска сестра Елена Станчева също изказа своето възхищение и признателност към колегите си. „Вие показахте, че сте достойни последователки на Флорънс Найтингел и умеете да решавате проблемни ситуации без конфликти“, заяви тя пред старшите сестри на отделения в МБАЛ-Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ДАВАМ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 62КВ.М - О887239819

ДАВАМ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 62КВ.М - О887239819

ДАВАМ ГАРАЖ ПОД НАЕМ, 0896 454 726.

ДАВАМ ГАРАЖ ПОД НАЕМ, 0896 454 726.

ДАВАМ СТАЯ ПОД НАЕМ ЗА ЖЕНИ, 0897 857 233

ДАВАМ СТАЯ ПОД НАЕМ ЗА ЖЕНИ, 0897 857 233
Всички