Регионът

Бойко Борисов инспектира Пазарджик и Велинград

  24.05.2020 10:05             
Бойко Борисов инспектира Пазарджик и Велинград

Премиерът Бойко Борисов дойде в Пазарджик навръх 24 май  и инспектира ремонта на пътя Пазарджик-Пловдив. Той возеше кмета на общината Тодор Попов заедно с финансовия министър Владислав Горанов и образователния министър Красимир Вълчев.

 

Кметът представи ремонтирания стадион, ремонтът на пътя за Пловдив и околовръстния булевард „Стефан Стамболов, напомни, че с помощта на държавата общината е реновирала основно половината стадион, направила е мост, ново депо, а сега работи за сепарираща и компостираща инсталация и за рекултивация на депо. "На думи всеки елесен, но важното е като се каже нещо, да се прави", каза домакинът на гостите си, докато обясняваше къде какво ще бъде изградено.

 

Борисов и Попов инспектираха изграждането на ново кръгово кръстовище край пазарджишкото село Мало Конаре на старият път Пазарджик - Пловдив. "Път като слънце", каза по този повод кметът, а премиерът се съгласи.


На кръговото кръстовище до Мало Конаре джипът на премиера спря и в компанията на областния управител Стефан мирев и областния координатор на ГЕРБ Найден Шопов премиерът честити най-светлия български празник и изрази задоволството си от свършената работа, тъй като по думите му това е път, по който минават над 10 000 автомобила. Очаква се отсечката да бъде официално открита до края на месец юни.

 

Премиерът се впечатли от 400-те дка на Парк "Острова", посети и Зоната на здравето и обеща държавата да помогне за изграждането на порутената спортна зала в някогашния работнически спортен комплекс.

След инспекцията Бойко Борисов пое за Велинград, където ще се срещне с местното общинско ръководство.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ДАВАМ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 62КВ.М - О887239819

ДАВАМ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 62КВ.М - О887239819

ТЪРСИМ ОХРАНИТЕЛИ, 0879 350 147- ТОТОВ

ТЪРСИМ ОХРАНИТЕЛИ, 0879 350 147- ТОТОВ

ПРОДАВАМ ГАРСОНИЕРА ДО КАУФЛАНД, 0886 168 808

ПРОДАВАМ ГАРСОНИЕРА ДО КАУФЛАНД, 0886 168 808
Всички