Пазарджик

Тодор Попов: До средата на юни ще завършат ремонтите на Околовръстния път и на пътя за Пловдив

  12.05.2020 10:40             
Тодор Попов: До средата на юни ще завършат ремонтите на Околовръстния път и на пътя за Пловдив

Кметът на Пазарджик Тодор Попов провери на място как вървят ремонтните работи по Околовръстния път – ул. „Стефан Стамболов“ в Пазарджик. Според него пътното съоръжение ще е готово до средата на следващия месец.

„До средата на юни най-късно ще приключи ремонтът на Околовръстния път, като ще положим усилия да завърши и по-рано, за да може гражданите и гостите на Пазарджик да ползват вече този път, както и връзката с другия ремонтиран участък – трасето до административната граница с Област Пловдив“. Това заяви пред медиите кметът на Пазарджик.

„Това е важен пътен участък, който отдавна се нуждаеше от рехабилитация. Искам да благодаря на партньорите ни от Министерство на регионалното развитие, защото без подкрепата на държавата това нямаше как да стане. Надявам се, че след приключването на този участък и неговото пускане, ще съсредоточим всички усилия до края на тази година или началото на следващата да започне вече и изграждането на Западния околовръстен път“, сподели още Тодор Попов. 

Кметът Тодор Попов напомни, че положената маркировка в жълто е само временна и е съобразена с разпоредбите на Наредбата №2 за сигнализацията на пътищата. Тази маркировка е сложена върху предпоследния слой асфалт. След приключване на всички строителни дейности ще бъде положен финален запечатващ слой асфалт по цялото трасе.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Къде ще почивате това лято?


Резултати
Обяви

ДАВАМ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 62КВ.М - О887239819

ДАВАМ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 62КВ.М - О887239819

ДАВАМ ГАРАЖ ПОД НАЕМ, 0896 454 726.

ДАВАМ ГАРАЖ ПОД НАЕМ, 0896 454 726.

ДАВАМ СТАЯ ПОД НАЕМ ЗА ЖЕНИ, 0897 857 233

ДАВАМ СТАЯ ПОД НАЕМ ЗА ЖЕНИ, 0897 857 233
Всички