Крими

Шофьор бяга от полицаи, спипаха го

  08.05.2020 10:41             
Шофьор бяга от полицаи, спипаха го

Полицейски производства са образувани спрямо трима шофьори за извършени от тях престъпления. Един от фрапиращите случаи е станал в последните часове на 5 май, малко преди да бъдат свалени КПП на входно-изходните артерии на областния град. Около 22.30ч. на КПП разположено на „Мирянско шосе” автопатрулът подал знак на водачът на приближаващ лек автомобил „Опел Корса” да спре за проверка. Той направил маневра уж да спре, но секунди по-късно потеглил отново по посока за съседното село Огняново.

Не след дълго возилото било открито изоставено на улица в село Мало Конаре. При извършения оглед било установено, че на автомобила са монтирани регистрационни табели отговарящи на друго возило. В резултат на предприетите издирвателни действия от страна на служители от сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик шофьорът бил открит и задържан. Оказало се, че той е 44-годишният В.Й. от село Мало Конаре. Спрямо него са образувани полицейски производства, че управлява автомобил с чужди регистрационни табели и, че противозаконно пречи на полицейските екипи да изпълнят задълженията си по служба. 

В останалите два случая вчера служители на полицейския участък в Батак реализирали проверки на територията на баташкото село Нова махала. На една от улиците полицейският екип подал сигнал със стоп палка на мотоциклетист да спре за проверка. Униформените забелязали по време на движение , че мотоциклетът е без регистрационна табела. Въпреки това водачът не се подчинил и избягал. Установено е, че това е 27-годишният жител на същото село Е.М.,който за да избегне полицейската проверка се е укрил. Предприети са действия за неговото установяване и задържане.

Няколко часа по-късно при рутинна проверка бил спрян мотопед, управляван от 25-годишният Н.Х. от село Нова махала. Станало ясно, че мъжът е неправоспособен, а двуколесното возило е без регистрационна табела.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Смятате ли, че е уместно да се ваксинирате срещу КОВИД?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички