Пазарджик

Кметът Попов ще e специален гост в комбиниран час на образование в електронна среда в СУ „Георги Брегов“

  29.04.2020 10:55             
Кметът Попов ще e специален гост в комбиниран час на образование в електронна среда в СУ „Георги Брегов“

ПАЗАРДЖИК. Днес от 11,39 часа кметът на община Пазарджик Тодор Попов ще бъде специален гост в един от часовете на образование в електронна среда на учениците от 11 А клас на Средно училище „Георги Брегов“ .

Темата на комбинирания урок между предметите История, Изобразително изкуство и Философия е „ С историята на изкуството и културата за по-красива градска среда днес“. В часа учениците, обучаващи се в профил „Изобразително изкуство“ и профил „Музика“, ще представят на кмета Тодор Попов идеите от проекта си „Словографопост“, с който се класираха за финалния кръг на Националната олимпиада по гражданско образование

Спазвайки наложените мерки на извънредното положение, учениците от 11 А клас на СУ „Георги Брегов“ изпратиха видео покана до кмета на община Пазарджик, в която го канят и за партньор при реализирането на инициативата си, поясниха от местната администрация.

„Ролята на всяко изкуство е да прави света около нас по-красив и по-добър. Избрахме да подобряваме градската среда, в която живеем, в партньорство между училище, бизнес, местна власт, общество. Извънредното положение не ни позволява да се срещнем с Вас в класната стая или в сградата на община Пазарджик, затова Ви каним за виртуална среща във виртуалния ни час.“, е обръщението н а учениците.

От своя страна кметът също им отговори с видеопослание, в което ги поздрави за инициативността и прие предизвикателството да бъде част от учебния им час на образование в електронна среда.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета

Какво ще празнувате на 14 февруари?


Резултати
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ,  0892 313 134

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ, 0892 313 134

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888  616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.

ТЪРСЯ ПРИЯТЕЛКА, ГЕНОФОНД ТРАКИЙКА, ИТАЛИАНКА, ФЕЙСБУК: ANGELO SHUMAN, 895 33 65 65.
Всички