Понеделник, 20 Май 2024
 
Други Избори

Попфолк певица води листа в Пазарджик

  09.05.2024 06:32             
Попфолк певица води листа в Пазарджик

Попфолк певицата Роксана е водач на листа в 13-МИР-Пазарджик. Антоанета Линкова, както е истинското й име, оглави списъка с петимата кандидат-депутати от партията на Радостин Василев  „Морал Единство Чест“ (МЕЧ), и е четвърта в листата за Европейски парламент. Освен в Пазарджик, Роксана води листата и в Монтана. Отскоро тя заяви мераците си за влизане в политиката, а немалко от близо 500-те й хиляди последователи във Фейсбук и 114-те хиляди в Инстаграм показват, че одобряват това.

Антоанета Линкова е от ромски произход. Псевдонимът й е даден от Слави Трифонов, който слага начало на професионалната й кариера след негово риалити. "Аз съм българка с етнически произход . Това не ме прави по-малко българка от никой. Тук съм, защото интеграцията, за която се говори от 30 години трябва да проработи", заяви кандидат-депутатът. Тя подчерта, че иска да "вдъхне вяра на ромския етнос, да ги накара да работят и да се променят". "Искам да им кажа, че те могат да бъдат нещо друго, освен чистачи по улицата. Че децата им могат да се развиват в нашата държава, която ние обожаваме. Да им кажа, че ние не струваме 50 лева и 3 кебапчета ", обясни Роксана желанието си за влизане в политиката. И добави, че не го прави за пари или слава, защото има стабилна кариера. А лидерът на МЕЧ Радостин Василев заяви, че Роксана има кауза.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

ТЪРСИМ КАМЕРИЕРКИ ЗА ХОТЕЛ В ПРИМОРСКО. 0888 33 41 82, 0888 73 44 03

ЕДНОСТАЕН ПОД НАЕМ. 0877843155
Всички