Пазарджик

Море от хора аплодира танцьорите на “Чудесия“ и началото на Великденските празници

  03.05.2024 19:46             
Море от хора аплодира танцьорите на “Чудесия“ и началото на Великденските празници

ПАЗАРДЖИК. Площад "Константин Величков" около Тортата вчера се напълни с народ за откриването на Великденските празници, организирани от Община Пазарджик, с годишния концерт на представителен танцов състав "Чудесия". В социалните мрежи заваляха реакции от събитието, а някои наши съграждани писаха, че публиката бие по посещаемост мачовете на Хебър - защото над 2000 души съставляваха морето от хора.

По традиция танцовата формация с художествени ръководители Таня Димитрова и Димитър Димитров с годишния концерт изпраща танцьорите-абитуриенти и дава място за първата сценична изява на най-малките си възпитаници. 

"Великденските празници са най-хубави, когато са споделени. Желая ви споделени мигове с любимите хора, здраве и щастие. Нека сърцата ви бъдат топли като домашен уют и цветни като писаните яйца на вашите трапези!
Желая хармония в празниците за всички вас – бъдете честити!
А ето и част от емоциите, споделени от препълнения площад на вчерашното представление на "Чудесия", с което дадохме символичното начало на празничните дни! Благодаря на всички, които станаха част от него!", написа на страницата си във Фейсбук кметът на общината Петър Куленски и сподели снимки от събитието, дело на фотографа Милен Торбев.

Часове преди това за пръв път в Пазарджик бе поставена Великденска украса. Екип на Общината организира подредбата на Великденски интериор в градинката с паметника на Кирил и Методий. Веднага започнаха и снимките, а фотографът Николай Колев пръв сподели своите в социалните мрежи.

А ето и празничния културен афиш на Община Пазарджик за месец май:

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

ТЪРСИМ КАМЕРИЕРКИ ЗА ХОТЕЛ В ПРИМОРСКО. 0888 33 41 82, 0888 73 44 03

ЕДНОСТАЕН ПОД НАЕМ. 0877843155
Всички